Lasītāju receptes

Baklažāni karijā

ligatt 2008-06-06

Baklažāni karijā

Sastāvdaļas
Baklažāns
Kokosrieksts
Kokosriekstu piens
Kurkuma (karijs)
Rozā pipars
Sarkanā paprika
Svaigs timiāns

Pagatavošana
Latvijā visizplatītākais ir dzeltenais karijs kura pamatā ir kurkuma, bet ir arī zaļais un sarkanais.
Nopirktās garšvielas pagaršo katru atsevišķi, tad iedzer ūdeni un sākt nodarboties ar kompozīciju. Visas šīs garšas ir jājūt, un nekas netiek likts klāt tāpat vien. Visu sadauza piestā, bet, ja tādas nav, tad mierīgi var izmantot kafijas dzirnaviņas, vai vienkārši dēlīti un nazi.
Baklažānus sagriež uz pusēm, apcep, tad pārber ar kariju un pa virsu uzlej kokosriekstu pienu.
Visu sautē uz lēnas mierīgas uguns, uz beigām pierīvē klāt svaigu kokosriekstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

Dons aicina ieklausīties "Tukšumā"

Pēc muzikālās drāmas “Adata” pirmās sezonas panākumiem mūziķis Dons nesnauž uz lauriem un klausītājiem piedāvā pilnīgi jaunu dziesmu latviešu valodā. “Tukšums” ir emocionāls...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0