Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Ķirbji ar omleti

400 g ķirbju,
2 ēdamk. miltu,
4 olas,
6 ēdamk. sviesta vai margarīna,
piens,
sāls,
pipari,
zaļumi.
Gabaliņos sagrieztus ķirbjus apvārta miltos un apcep sviestā , pārliek cepeškrāsnī un cep līdz tie gatavi.
Sakuļ olas , pienu , sāli un pievieno sīki sagrieztus zaļumus. Gatavos ķirbja gabaliņus pārlej ar sakulto omleti un liek cepeškrāsnī uz 5 min. Ēd karstu.
Lai smeķē ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...