Kartupeļi ar mērci un sieru

Kartupeļi ar mērci un sieru

Kartupeļus sagrieziet biezās ripiņās un izvāriet karstā sālsūdenī. Gatavos kartupeļus atdaliet no šķidruma.

Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet taukos, sajauciet ar 1 glāzi silta kartupeļu novārījumu un vāriet 5 minūtes. Kartupeļus lieciet uz šķīvja, aplejiet ar mērci, apkaisiet ar sieru un pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
oho
varētu būt ļoti garšīgi!....:)
05.03.2013. plkst. 13:18
lala
izskatās kārdinoši, bet vai garšīgi? Būs jāizmēģina. :D
12.10.2011. plkst. 17:22
caca
NĒĒĒĒĒĒĒĒ
21.06.2008. plkst. 18:09
mmmm.... izskatās apetelīgi! =)
07.02.2008. plkst. 11:58
sitadas štelles mīlu
02.11.2007. plkst. 07:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” iznākusi Imanta Ziedoņa dzejoļu izlase „Kukainīt, re, kā saule spīd”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists Imanta Ziedoņa CD „Kukainīt, re, kā saule spīd”. Ar šo izdevumu sērijā tiek aizsākta jauna kolekcija „Autora balss”, jo...