Kartupeļi ar mērci un sieru

Kartupeļi ar mērci un sieru

Kartupeļus sagrieziet biezās ripiņās un izvāriet karstā sālsūdenī. Gatavos kartupeļus atdaliet no šķidruma.

Lai pagatavotu mērci, miltus apcepiet taukos, sajauciet ar 1 glāzi silta kartupeļu novārījumu un vāriet 5 minūtes. Kartupeļus lieciet uz šķīvja, aplejiet ar mērci, apkaisiet ar sieru un pasniedziet.

Komentāri (13)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
oho
varētu būt ļoti garšīgi!....:)
05.03.2013. plkst. 13:18
lala
izskatās kārdinoši, bet vai garšīgi? Būs jāizmēģina. :D
12.10.2011. plkst. 17:22
caca
NĒĒĒĒĒĒĒĒ
21.06.2008. plkst. 18:09
mmmm.... izskatās apetelīgi! =)
07.02.2008. plkst. 11:58
sitadas štelles mīlu
02.11.2007. plkst. 07:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Klajā nāk filmas “RocknRolla” mūzikas izlase

Oktobra sākumā Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nākusi jaunākās Gaja Ričija filmas “RocknRolla” mūzikas izlase, kurā ietverti režisora izvēlēti rokmūzikas...