Kartupeļu plācenīši(2)

Kartupeļu plācenīši(2)

Kartupeļus izvāriet sālsūdenī, ūdeni nolejiet un kartupeļus samīciet. Pievienojiet negrieztus tomātus, eļļu, pētersīļus, miltus, sāli un piparus un kārtīgi samaisiet. No masas veidojiet 8 plācenīšus 1 cm biezumā un cepiet, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Pasniedziet karstus, dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
maza
par veseliem tomatiem ar ta divaini lieks bet tadus lidzigus gatavoju ar burkaniniem un zaveto galinu...
14.05.2009. plkst. 13:25
Tukī
Njā, recepte tāda paskopa ar aprakstu, bet es mēģinātu tā - tomātus veselus, bet blanšētus un bez serdītēm protams, arī pieliktu malto gaļu un domāju, ka būtu ļoti labi P.S. miltus manuprāt var vienā laikā ar visām pārējām sastāvdaļām iesijāt caur sietu, caur sietu tapē, lai neveidojas kunkulīši..
20.04.2009. plkst. 11:11
Sandra
Pameginaju-gardi,bet es vel pievienoju malto galu,izdevas burvigi!
11.01.2009. plkst. 18:14
Bitiite
Un kur liek tos kviešu miltus? Kaut kā neuzticama recepte, vajag taču smuki visu uzrakstīt :(
13.08.2008. plkst. 16:31
Bitiite
negrieztus tomātus... Tas ir jāpievieno veseli??? Kā tad tas sanāks, vai tad būs smuki?
13.08.2008. plkst. 16:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Muzeju naktī Andrejsalā – mākslas skolu audzēkņu darbu izstāde

Mākslas fonds – organizācija vai iestāde, kas sniedz materiālu palīdzību radošiem darbiniekiem....