Dārzeņu sautējums

Dārzeņu sautējums

Kartupeļus pārgrieziet uz pusēm, puķkāpostu sadaliet pa ziediņiem, sparģeļus sagrieziet gabaliņos un burkānus aplīšos. Sagatavotos dārzeņus lieciet ūdenī, pievienojiet cukuru un daļu sviesta un vāriet, līdz tie ir gatavi.

Sēnes aplejiet ar ūdeni un izvāriet. Tad sēnes noteciniet sietā, sagrieziet un sajauciet ar dārzeņiem. Atlikušajā sviestā apcepiet miltus, atdzesējiet, atšķaidiet ar dārzeņu novārījumu un šo mērci vāriet uz lēnas uguns 7 min. Pagatavoto mērci pievienojiet dārzeņiem un sēnēm un sautējiet 10 min. Pasniedziet ar apbērtu zaļumiem. Atsevišķi pasniedziet skābu krējumu.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
...
Uzturvērtība?
03.01.2012. plkst. 13:29
fuukaka
darzeni phe mesli bet darzenisi najm najam
10.11.2011. plkst. 20:45
hmm
Loti garshigi ir visi saknu sautejumi, jo lielaks saknu klasts jo garshigak! Tikai ziedu kapostus sautee ne ilgak kaa 5 min. pretejaa gadijumaa tie vienk, izshkist!
15.12.2008. plkst. 20:19
Sautējumi-Ņam!
10.08.2008. plkst. 12:47
Inese
šodien pat pagatavošu,domāju būs gardi
28.02.2008. plkst. 10:29

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Izstāde "Jūlijam Viļumainim – 100"

No 2009.gada 29.maija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) būs skatāma gleznotāja Jūlija Viļumaiņa (1909 – 1981) piemiņas...