Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Bute baltvīnā.

Sastāvdaļas:

1. 1 bute
2. 1 vidēji liels sīpols
3. 2-3 pētersiļu zariņi
4. 3 ēdamkarotes baltvīna
5. 6 ēdamkarotes karsta ūdens
6. 1 citrona sula
7. 2 olas dzeltenumi
8. 1 tējkarote miltu
9. 2 ēdamkarotes eļļas
10. sāls
11. pipari



Pagatavošana:

Cepešpannā liek sīpolu škēlītes un pētersiļu zariņus. Iztīra, nomazgā un nosusina buti un uzliek sīpoliem un pētersiļiem. Pārkaisa ar sāli, pipariem, uzlej ūdeni, vīnu, citrona sulu un 1 ēdamkaroti eļļas. Uzliek vāku un cep mēreni karstā cepeškrāsnī. Kad zivs gatava, to liek servējamā traukā. Šķidrumam, kas palicis pēc cepšanas pievieno ar atlikušo eļļu sajauktus miltus un pavāra pāris minūtes. Noņem no uguns. Olu dzeltenumus sakuļ ar 1 ēdamkaroti mērces, tad iemaisa mērcē. Labi izmaisa, izkāš un pārlej zivij.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...