Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Jēra cepetis ar piparmētrām.

Sastāvdaļas:

1. 4 lielas jēra gaļas šķēles
2. 2 ēdamkarotes silta ūdens
3. 5 ēdamkarotres medus
4. 1 ēdamkarote galda etiķa
5. 2 ēdamkarotes svaigu vai 1 ēdamkarote kaltētu piparmētru
6. sāls
7. malti melnie pipari



Pagatavošana:

Visus produktus izņemot gaļu vāra katliņā 5 minūtes. Gaļas šķēles liek uz cepešpannas un apmēram 5 minūtes cep cepeškrāsnī.Tad apziež gaļu ar pusi no izvārītās mērces. Cep vēl 5 minūtes, tad gaļu apgriež un apziež ar otru pusi mērces. Cepšanu turpina nelielā karstumā, regulāri aplaistot gaļu ar izdalīto sulu, līdz gaļa gatava.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Starptautiska izstāde „Zīmes tautas lietišķajā mākslā”

Laikā no 2009.gada 18. jūnija līdz 16. augustam Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra sadarbībā ar Latviešu tautas mākslas savienību un valsts aģentūru „Latvijas...