Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Cepta akna sīpolos

Sastāvdaļas:
Liellopu akna 500.gr.
Sīpoli 5.galv.
Sāls+.pipari
Sk.krējumu 250.gr.
Eļļa(cepšana)

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Aknai noņemam plēvi un sagriežam šķēlēs.

Sakaisam ar sāls pipara maisījumu.Cepam.Akniņa

iznāk ļoti brūna.Pannu izmazgājam un cepam sīpolus.Gataviem sīpoliem pieberam to pašu sāls pipara maisījumu un pieliekam krējumu.Nedaudz

pasautājam.Liekam uz izceptām akniņām.

Klāt vārītus kartupeļus,jo šis ēdiens ir ļoti sātīgs.

Lai Jums garšo!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Akcija "Laimē biļetes uz "Deep Purple" koncertu!" ir noslēgusies

18. augustā "Arēna Rīga" viesosies viena no pasaulē skaļākajām un roķīgākajām grupām - Deep Purple.
Deep Purple ir leģendāra angļu smagā roka grupa. Tā ir grupa,...