Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Ātrās šniceles

Sastāvdaļas:
apm. 500 g liellopa gaļas
1 mazs sīpols (sarkanais)
1 ābols
1 ēdamk. sinepju
1 tējk. sāls
¼ tējk. melno piparu 2 ēdamk. margarīna "Eve" vai sviesta

Pagatavošana:

Gaļu sagriež šķēlēs. Liek uz dēlīša. Izdauza lielos un plānos gabalos.



Nomizo ābolu un sīpolu. Abus sīki sasmalcina. Pievieno sinepes, sāli un piparus.



Uz katras gaļas šķēles liek sagatavoto pildījumu. Pārloka uz pusēm un sastiprina ar koka irbulīšiem. Pannā sakarsē taukvielas, līdz izzūd putas un tās iegūst skaisti zeltainu krāsu.



Šniceles cep no abām pusēm 4-5 minūtes. Pasniedz ar frī kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Bērnu un jauniešu konkurss festivālam „Rock`n`Roll visām paaudzēm”

Jau otro reizi Liepājā notiks festivāls „Rock`n`Roll visām paaudzēm”. Šogad liepājniekiem 22.un 23.augustā koncertestrādē „Pūt vējiņi” notiks trīs dažādi koncerti, kuros būs...