Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Steiks

Sastāvdaļas:
Liellopu fileja
Estragons
Virdžīnija
Piparu maisījums
Gaļas kopējā garšviela
Sojas mērce
Sauss sarkanvīns

Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)

Liellopu fileju apkaisa ar garšvielām un sojas mērci un liek uz pannas, īsi pirms cepšanas beigām uzlej nedaudz sarkanvīna. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā vai vēlaties labi, vidēji, jeb asiņainu steiku. Ieteiktu pamēģināt asiņainu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Vai Maikls Staips pārcelsies uz dzīvi Apvienotajā Karalistē?

Grupas „R.E.M.” dziedātājs Maikls Staips, kurš jau nākamo piektdien, 12. septembrī, ar grupu uzstāsies „Arēnā Rīga”, vienmēr ir paudis savu nostāju politiskos jautājumos – gan...