Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Antrekots

Sastāvdaļas:
600 g lielopu gaļas
40 g tauku
300 g sīpolu
40 g sviesta
1-2 ēdamk. kviešu miltu
1 ēdamk. cukura
1 glāze piena
1 glāze eļļas
sāls, pipari

Pagatavošana:

Lielopu gaļu (muguras gabala mīkstumu) sagriež 1 ½-2 cm biezās šķēlēs, labi izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem, piešķir šķēlēm ovālu formu, karstos taukos cep no abām pusēm gatavas.

Sīpolus sagriež ripiņās, mērcē pienā 10 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar cukuru, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep brūnus. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek ar ceptiem sīpoliem. Blakus kārto ceptus kartupeļus un sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

3.augustā Jūrmalā viesosies „Comedy Club”

Par tik pat nemainīgu tradīciju kā lietus Jāņos un dāvanas Ziemassvētkos kļuvusi Krievijas humora šova „Comedy Club” viesošanās Latvijā vasaras vidū. Koncertaģentūra...