Lasītāju receptes

Nūdeles ar lasi

ligatt 2008-06-06

Nūdeles ar lasi

Sastāvdaļas
Nūdeles 1 paka
Lasis 300 g
Ingvers 1 īkšķis
Puravs 1 gab.
Citronzāle 1-2 gab.
Čilli pipars 1-3 gab.
Brūnais cukurs – ēdamkarote
Kartupeļu ciete līdz 100 g

Pagatavošana
Iegādājies nūdeles, vari nopirkt arī ātri vārāmās zupiņas. Izmanto tikai nūdeles bez garšvielām.

Mērce: sajauc sojas mērci ar ūdeni aptuveni pusi uz pusi piegriež klāt citronzāli, ingveru, čili piparu. Pieliek brūno cukuru un pavāra atsevišķā katlā līdz visas garšas sajaucas un veidojas zoste. Tad to visu iebiezina ar kartupeļu cieti – gluži kā ķīseli. Un mērce gatava.

Tad apcep puravu un lasi un kopā ar zosti iecilā nūdelēs.

Garšo labi un nemaksā dārgi, laša vietā vari ņemt vistas gaļu, cūkgaļu, liellopa gaļu, malto gaļu vai vispār neko, ja ieturat gavēni:)

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Zane
Uztaisīju, sanāca ļoti labi!!! Gardums un ātri pagatavojumas. Tikai man kā sāls nelietotājai likās par sāļu ūdeni ar soju 1:1 sajaukt.
29.01.2010. plkst. 13:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Filips Kirkorovs 25 gadu laikā 25. reizi Latvijā

13. martā, savas 25 gadu karjeras laikā, 25. reizi Latvijā viesojās viena no Krievijas skandalozākajām popzvaigznēm – Filips Kirkorovs. Šoreiz mākslinieks nebija viens, viņam līdzi gan...