Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Liellopu gaļas sautējums ar skābētiem gurķiem

500 g liellopu gaļas
tauki
2 sīpoli
1 ķiploks
sāls, pipari pēc garšas
200 g skābētu vai marinētu gurķu
200 g konservētu tomātu
1ēdamk. miltu
garšaugu zaļumi

Gaļu sagriež strēmelēs , apbrūnina taukos , pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku un miltus. Visu samaisa.
Pielej buljonu vai ūdeni un gaļu izsautē. Pievieno garšvielas un tad gareniski sagrieztus gurķus un tomātus. Ja vēlas , var pielikt arī mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
Sautē , kamēr visas satāvdaļas mīkstas, tad pārkaisa ar zaļumiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...