Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-27

Burkāni ar sieru

800 g burkānu
3 ēdamkarotes sviesta
3 ēdamkarotes rīvēta siera
sāls

Burkānus notīra, sagriež nūdeļveidīgi, katliņā ar mazu taukvielas piedevu apcep, tad pielej nedaudz ūdens un izsautē. Sautēšanas laikā šķidrumu papildina pēc vajadzības, lai burkāni nepiedegtu. Sautēšanas beigās visam šķidrumam jābūt izsīkušam.
Pasniedzot izsautētos burkānus pārlej ar izkausēti sviestu, pārkaisa ar rīvētu sieru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Grupa Gain Fast izdod albumu un beidz pastāvēt

20.novembrī ar prezentāciju Latvijas Universitātes observatorijā klajā nāca grupas Gain Fast otrais studijas albums “Tas Nav No Zemes Šīs” un jau šo trešdien, 26. novembrī, paredzēts...