Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-24

Piebalgas pudiņš

Oriģinālā recepte no Piebalgas kafejnīcas.

Vajadzīgi:

vārīti kartupeļi
marinētie gurķi
gurķu sula
žāvēts šķiņķis vai desiņa
tomātu mērce vai kečups
majonēze
sierrs

Gatavojam:

Vārītos kartupeļus, gurķus sagriež kubiciņos un žāvēto šķiņki vai desu sagriež kubiciņos. Tad ieber māla podiņā pa kārtiņām, sākumā vārītie kartupeļi, gaļa, gurķi, kartupeļi, gaļa, gurķi. Sajauc atsevišķā traukā majonēzi ar kečupu vai tomātu sulu un nedaudz gurķu sulu. Ielej šo mērci podiņā pa vidu uz izveidotām kārtām, uzliek pa virsu sarīvētu sieru un liek mikroviļņu krāsnī podiņu uz 5-7 minūtēm.

Sautējums gatavs!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Klajā nāk filmas “RocknRolla” mūzikas izlase

Oktobra sākumā Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nākusi jaunākās Gaja Ričija filmas “RocknRolla” mūzikas izlase, kurā ietverti režisora izvēlēti rokmūzikas...