Lasītāju receptes

ligatt 2009-01-13

Pildīts lasis ar garnelēm

Sastāvdaļas:
200 gr lasis
100 gr garneles
15 gr sviesta
2 olas
50 gr rīvmaize
15 gr dilles svaigas
1 citrons
garšvielas
eļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)
Svaiga laša fileju nedaudz izdauza apkaisa ar vegetu, izspiež citronu sulu, viducī liek svaigas garneles un sviestu,zaļumus ar rokām veido,kā apaļu bumbiņu, tad panē olā un rīvmaizē, cep lielā eļas daudzumā, pasniedz ar rīsiem,zaļumiem un citroniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

THE HAPPY ENDINGS (Austrālija – rock/ alternative/ pop) klubā "Depo"



THE HAPPY ENDINGS
(Austrālija – rock/ alternative/ pop)

4 pieredzējušu mūziķu izveidota grupa. 2008. gadā izdotā albuma sakarā viņiem
prognozē daudzsološu nākotni. Viņu...