Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Mencas fileja ar rīvētiem kartupeļiem

125 g mencas filejas ; 200 g kartupeļu ; 25 g sviesta ; 1/2 olas ; 30 g miltu ; rīvēti muskatrieksti ; melnie maltie pipari.

Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves , nospiež sulu , pārkaisa sāli , piparus un rīvētus muskatriekstus , tad pievieno olu un sajauc.
Mencas filejai uzkaisa sāli , melnos piparus , panē miltos un pēc tam apviļā rīvēto kartupeļu masā. No abām pusēm cep apm. 3 min. uzkarsētā sviestā. Nosusina salvetē un pasniedz ar svaigiem un marinētiem dārzeņiem , dekorē ar zaļumiem.
Lai garšo ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

„Dig It „ -Jauna Latvijas neatkarīgās mūzikas grupu dziesmu izlase

Kompānija “Mikrofona ieraksti” izlasē “Dig It” apkopojusi šī brīža interesantāko Latvijas neatkarīgās mūzikas grupu aktuālākos ierakstus. Izlase Mp3 formātā ir noklausāma un...