Maigā laša fileja

Maigā laša fileja

Fileju sagrieziet, ieziediet ar sāli, apšļakstiet ar izspiestu citrona sulu un izvāriet. Lai pagatavotu mērci, no kubiņiem pagatavojiet 0.5l buljona, pievienojiet sasmalcinātus spinātus un sīpolus, anīsu un vāriet 15 min. Tad izkāsiet, pielejiet eļļu, pievienojiet krējumu, sāli un piparus un uzvāriet. Zivi lieciet uz šķīvja un aplejiet ar karsto spinātu mērci. Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem un dekorējiet ar citronu un zaļumiem.

Komentāri (17)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
jean-
aizdevuma piedavajums 5000 eiro 150,00000000 eiro e-pasta Adresi: jean-pierrekorny@hotmail.com whatsapp numurs: +33756874868 Paldies
26.03.2019. plkst. 22:07
BERTINA
visiem jusu aizdevuma un finansejuma vajadzibam no 5000 eiro lidz 150,000000 eiro Ludzu, sazinieties ar mums, izmantojot musu e-pasta adresi: servicepeakgroup@hotmail.com , lai iegutu vairak informacijas PALDIES
11.05.2018. plkst. 16:14
es
nu anīss te ir pilnīgi lieks.
26.08.2010. plkst. 17:43
Agnese
mmm...vārīts lasis - neliekas diez ko kārdinoši. Nekonkurē ar svaigu vai grillētu! šis jo īpaši - ne vizuālais, ne komponenšu kombinācija neliekas vilinoša. Nemēģināšu.
10.08.2010. plkst. 13:02
marta
labaak jau svaigi saaliitu un uz sviestmaizeem! Nekas labaaks par to!
17.11.2009. plkst. 12:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Jelgavā jau top smilšu skulptūras

4. jūnijā Uzvaras parkā darbu pie Ceļu būvniecības sabiedrības „Igate” 6 m augstās smilšu skulptūras „Vēstures līkločos” uzsāka mākslinieku komanda – Ainārs Zingniks, Danute...