Maigā laša fileja

Maigā laša fileja

Fileju sagrieziet, ieziediet ar sāli, apšļakstiet ar izspiestu citrona sulu un izvāriet. Lai pagatavotu mērci, no kubiņiem pagatavojiet 0.5l buljona, pievienojiet sasmalcinātus spinātus un sīpolus, anīsu un vāriet 15 min. Tad izkāsiet, pielejiet eļļu, pievienojiet krējumu, sāli un piparus un uzvāriet. Zivi lieciet uz šķīvja un aplejiet ar karsto spinātu mērci. Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem un dekorējiet ar citronu un zaļumiem.

Komentāri (15)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es
nu anīss te ir pilnīgi lieks.
26.08.2010. plkst. 17:43
Agnese
mmm...vārīts lasis - neliekas diez ko kārdinoši. Nekonkurē ar svaigu vai grillētu! šis jo īpaši - ne vizuālais, ne komponenšu kombinācija neliekas vilinoša. Nemēģināšu.
10.08.2010. plkst. 13:02
marta
labaak jau svaigi saaliitu un uz sviestmaizeem! Nekas labaaks par to!
17.11.2009. plkst. 12:25
Cenšamies jau arī pie tā laša kādreiz pieķerties !!
16.04.2008. plkst. 11:27
un tvaicētā lasī ir daudz reizes vairāk vitamīnu un labumu nekā saceptā
02.10.2007. plkst. 14:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Agileras koncerta biļešu īpašnieki, uzrādot biļeti, visu gadu bez maksas var iekļūt Club Essential

Estrādes zvaigznes Kristinas Agileras Rīgas koncerta jaunais datums pēc mākslinieces menedžmenta teiktā tiks noskaidrots nākamā gada sākumā. Koncerts ar visai lielu iespējamību notiks...