Maigā laša fileja

Maigā laša fileja

Fileju sagrieziet, ieziediet ar sāli, apšļakstiet ar izspiestu citrona sulu un izvāriet. Lai pagatavotu mērci, no kubiņiem pagatavojiet 0.5l buljona, pievienojiet sasmalcinātus spinātus un sīpolus, anīsu un vāriet 15 min. Tad izkāsiet, pielejiet eļļu, pievienojiet krējumu, sāli un piparus un uzvāriet. Zivi lieciet uz šķīvja un aplejiet ar karsto spinātu mērci. Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem un dekorējiet ar citronu un zaļumiem.

Komentāri (16)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
BERTINA
visiem jusu aizdevuma un finansejuma vajadzibam no 5000 eiro lidz 150,000000 eiro Ludzu, sazinieties ar mums, izmantojot musu e-pasta adresi: servicepeakgroup@hotmail.com , lai iegutu vairak informacijas PALDIES
11.05.2018. plkst. 16:14
es
nu anīss te ir pilnīgi lieks.
26.08.2010. plkst. 17:43
Agnese
mmm...vārīts lasis - neliekas diez ko kārdinoši. Nekonkurē ar svaigu vai grillētu! šis jo īpaši - ne vizuālais, ne komponenšu kombinācija neliekas vilinoša. Nemēģināšu.
10.08.2010. plkst. 13:02
marta
labaak jau svaigi saaliitu un uz sviestmaizeem! Nekas labaaks par to!
17.11.2009. plkst. 12:25
Cenšamies jau arī pie tā laša kādreiz pieķerties !!
16.04.2008. plkst. 11:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...