Vasaras ēdiens no zivs

Vasaras ēdiens no zivs

No citrona izspiediet sulu. Fileju sagrieziet gabaliņos, apšļakstiet ar 2 ēdamkarotēm citronu sulas, uzberiet sāli un cepiet eļļā, līdz zivs ir gatava. Atdzesējiet. Lai pagatavotu mērci, majonēzi samaisiet ar kefīru, atlikušo citronu sulu un zaļumiem. Pirms pasniegšanas zivi lieciet uz salātu lapām un pārlejiet ar sagatavoto mērci. Dekorējiet ar olu un tomātu ripiņām un paprikas gredzentiņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zivi tikai nevajag uz nakti ēst, spiedīs kuņģi
02.10.2007. plkst. 14:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Andrejsalā skanēs industriālā mūzika

Piektdien, 29. augustā, Andrejsalas dienvidu krastā pietauvotajā Peldošajā darbnīcā nr. 659 notiks Latvijas industriālās mūzikas festivāls Naktsmaiņa, kas ilgs no pulksten 19.00 līdz pat...