Vasaras ēdiens no zivs

Vasaras ēdiens no zivs

No citrona izspiediet sulu. Fileju sagrieziet gabaliņos, apšļakstiet ar 2 ēdamkarotēm citronu sulas, uzberiet sāli un cepiet eļļā, līdz zivs ir gatava. Atdzesējiet. Lai pagatavotu mērci, majonēzi samaisiet ar kefīru, atlikušo citronu sulu un zaļumiem. Pirms pasniegšanas zivi lieciet uz salātu lapām un pārlejiet ar sagatavoto mērci. Dekorējiet ar olu un tomātu ripiņām un paprikas gredzentiņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zivi tikai nevajag uz nakti ēst, spiedīs kuņģi
02.10.2007. plkst. 14:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Ellas dziesma gūst panākumus Polijā

Jaukas ziņas no Polijas.
Ellas singls “Shine Like A Superstar” pakāpies līdz # 2 Polijas ietekmīgākajā radio stacijā Eska Radio, kas sevī ietver arī 28 reģionālās radio stacijas un...