Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-23

Risotto ar šampanieti

400 g rīsu
50 g sviesta
2 sīpoli
100 g saldā krējuma
1/2 l gaļas buljona
100 g rīvēta siera
sāls
1/4 pudeles šampanieša

Sviestā apcepina sasmalcinātus sīpolus, pievieno sausus rīsus un maisot turpina cept, līdz rīsi kļuvuši caurspīdīgi. Tad uzlej mazliet šampanieša, pēc tam nedaudz gaļas buljona, tad atkal šampanieti. Beigās vēl pievieno saldo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un visu sajauc.

LABU APETĪTI !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Rīgā koncertēs šīgada Eiropas lielāko festivālu Hedlaineri "Faith No More"

Koncertaģentūra "FBI" paziņo: 1. jūlijā Rīgā, "Sapņu fabrikā", koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari, Roskildes un "Download"...