Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Cepti āboli ar gaļas pildījumu

4 porc.
4 lieli, skābeni āboli
2 ēdamk. citronu sulas
70 g maltās gaļas
70 g sasmalcinātu liellopu aknu
sāls
šķipsniņa cukura
20 g sviesta
1/8 L baltvīna

Ābolus kārtīgi nomazgā , izdobj. Izņemto mīkstumu sakapā un pārlej ar tējkaroti citronu sulas.
Iegūto masu samaisa ar malto gaļu, aknām , sāli, pipariem , cukuru un atlikušo tējkaroti citronu sulas. Masu iepilda ābolos.
Pildītos ābolus ievieto sautējamā traukā , iepriekš tā malas iesmērē ar sviestu. Atlikušo sviestu piciņās uzliek uz āboliem, pārlej ar baltvīnu. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apm. 30 min.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Bonaparti.lv “Questa Notte” pārtop par “Hamba Kahle Madiba, Mandela”

Pagājušā gada Latvijas Eirovīzijas pārstāvju “Bonaparti.lv” dziesma“Questa Notte” pārtapusi par savdabīgu veltījuma dziesmu bijušajam Dienvidāfrikas Republikas prezidentam Nelsonam Mandelam....