Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Cepti āboli ar gaļas pildījumu

4 porc.
4 lieli, skābeni āboli
2 ēdamk. citronu sulas
70 g maltās gaļas
70 g sasmalcinātu liellopu aknu
sāls
šķipsniņa cukura
20 g sviesta
1/8 L baltvīna

Ābolus kārtīgi nomazgā , izdobj. Izņemto mīkstumu sakapā un pārlej ar tējkaroti citronu sulas.
Iegūto masu samaisa ar malto gaļu, aknām , sāli, pipariem , cukuru un atlikušo tējkaroti citronu sulas. Masu iepilda ābolos.
Pildītos ābolus ievieto sautējamā traukā , iepriekš tā malas iesmērē ar sviestu. Atlikušo sviestu piciņās uzliek uz āboliem, pārlej ar baltvīnu. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apm. 30 min.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

5 ritmi. Deja. Personīgie rituāli

"5 ritmu" struktūra iekļaujas dabīgo norišu ciklos; tai ir nosacīts sākums, kulminācija un nobeigums, kas novērojams absolūti visur- jebkurā (pat vismilzīgākajā un...