Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Cepti āboli ar gaļas pildījumu

4 porc.
4 lieli, skābeni āboli
2 ēdamk. citronu sulas
70 g maltās gaļas
70 g sasmalcinātu liellopu aknu
sāls
šķipsniņa cukura
20 g sviesta
1/8 L baltvīna

Ābolus kārtīgi nomazgā , izdobj. Izņemto mīkstumu sakapā un pārlej ar tējkaroti citronu sulas.
Iegūto masu samaisa ar malto gaļu, aknām , sāli, pipariem , cukuru un atlikušo tējkaroti citronu sulas. Masu iepilda ābolos.
Pildītos ābolus ievieto sautējamā traukā , iepriekš tā malas iesmērē ar sviestu. Atlikušo sviestu piciņās uzliek uz āboliem, pārlej ar baltvīnu. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apm. 30 min.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Lola (ex Rebel)

31. jūlijā vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” koncertēs Lola (ex Rebel)....