Lasītāju receptes

vladzix 2008-07-30

Tīnas Ābolukūka

Sastāvdaļas:
100g margarīna "Eve", 175g cukura, 1 ola, 130g kviešu miltu, 6-8 āboli.

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

1. Saputo sviestu ar cukuru. Pievieno olu un miltus. Labi samaisa.

2. Ābolus nomizo un sagriž šķēlītēs

3. Viegli ietauko cepamo formu.

4. Cepamās formas apakšējā daļā liek sagrieztos ābolu šķēlītes

5. sadrupina mīklu uz ābolu šķēlītēm

6. Ābolu kūku cep cepeškrāsnī apkšējā nodalījuma 200 C 20-25 min

Kūku pasniedz ar putukrējumu, vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.

Ābolu vietā var izmantot arī plūmes (tās pārgriež uz pusēm izņem kauliņu)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Izstāde „Video: Diseldorfa/Rīga”

No 28. maija līdz 29. jūnijam Andrejsalas Korpusu cehā ir apskatāma Laikmetīgās mākslas centra un Diseldorfas mākslas kuratora Gunāra Frīla (Gunnar Friel) kopīgi rīkota izstāde Video:...