Lasītāju receptes

vladzix 2008-07-30

Biezpiena-ābolu sacepums

Sastāvdaļas:
baltmaize
1 pac. biezpiens
2 olas
3-4 vidēji āboli
cukurs
vanilīns
3-4 ēdk. krējums

Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)

Biezpienu samaļ, pieliek cukuru, vanilīnu ,1 olu, samaisa. Tā kā cepšanai izmantoju padziļu parasto pannu (kādi 16-18 cm), tad klāju cepamo papīru. Pirmo kārtu liek baltmaizi bez garozas, tad biezpiena masu, tad sarīvētus ābolu. Liek cepeškrāsnī, jācep diezgan ilgi, kādu pusstundu noteikti, tas gan atkarīgs no biezpiena kārtas biezuma. Kad nāk gatavs, pārlej ar olas-krējuma-cukura- vanilīna maisījumu, vēl pacep, līdz virsa paliek brūngana. Ēd gan siltu, gan aukstu. Mums labāk silta garšo.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” koncertē prestižajā Birgitas festivālā

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” no 13. augusta līdz 17. augustam piedalīsies prestižajā Birgitas festivālā Igaunijā, kur kopā ar pasaules slavu iemantojušo diriģentu Eri Klāsu...