Lasītāju receptes

vladzix 2008-07-30

Rabarberu biezpiena šarlote

Sastāvdaļas:
400 g rabarberu ( var aizvietot ar rabarberu kompotu bez sīrupa vai rabarberu biezeni, ņemot mazāk cukura )
400 g baltmaizes
400 g biezpiena
100 sviesta
200 g cukura
4 olas
4 edamkarotes piena
vaniļas cukurs vai rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana:

Rabareberus nomizo, sagriež kubiņos, apber ar 100 g cukura un ļau mazliet pastāvēt. Baltmaizi sagriež kubiņos un apcep sviestā.

Biezpienu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru.

Ietaukotā veidnē liek kārtu maizes, kārtu biezpiena, kārtu rabarberu. Olas sakuļ ar pienu un pārlej kārtojumam. Cep cepeškrāsnī līdz gaiīs brūnai garoziņai.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...