Lasītāju receptes

Svaigo dārzeņu sacepums

jolcis 2008-07-27

Svaigo dārzeņu sacepums

1 baklažāns
200 g zaļo zirnīšu
2 sīpoli
1 sarkanā paprika
1 zaļā paprika
2 tomāti
2-3 ķiploka daiviņas
laurlapas
timiāns
sāls
pipari
50 g cieta siera
olīveļļa

Baklažānu sagriež šķēlītēs, apsāla un ļauj 10 minūtes pastāvēt. Sīpolus sīki sagriež. Arī papriku un tomātu sagriež. Eļļā apcep sagrieztos sīpolus un sakapātu ķiploku. Pievieno cukini, papriku, zirnīšus un nosusinātus baklažānus. Pievieno tomātus, timiānu, sāli, piparus. Dārzeņus pārliek ietaukotā veidnē, pa starpām liekot laurlapas, pārslaka ar eļļu. Cep 180 – 200 grādu temperatūrā apmēram pus stundu. Pārkaisa ar rīvētu sieru un vēl dažas minūtes cep, lai siers nedaudz pakūst.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonds ierosina ierakstīt Rīgas Brāļu kapu ansambli UNESCO Pasaules Mantojuma sarakstā

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda prezidents  brigādes ģenerālis Juris Vectirāns un Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda valdes...