Lasītāju receptes

fifa 2008-06-10

Ceptas reņģes ar kariju

nepieciešams:
600g reņģu fileju
3/4-1 tējk. sāls
1 tekj.karija
1 saišķītis maurloku
~50 g rudzu vai kviešu miltu
2-3 ēd.l. margarīna vai sviesta


Pagatavošanas
1.Reņģu filejas noskalo un labi notecina.
2.Kārto uz virtuves dēlīša ar ādiņu uz leju.
3.Pārkaisa ar sāli,kariju un sasmalcinātiem maurlokiem.
4.Zivis saliek kopā pa divi ar fileju pusēm.
5.Apvīļā miltos.
6.Cep no abām pusēm pannā sakarsētās taukvielas,līdz reņģes iegūst skaistu krāsu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Kaža piesaka jaunu projektu un izdod pirmo dziesmu

Līdzšinējais dueta „Valters un Kaža” un grupas „Putnu Balle” dalībnieks Kaža izveidojis jaunu grupu, kura tāpat saucas „Kaža”. Šobrīd klausītājiem tiek piedāvāta “Kažas” pirmā dziesma „Ieskaties”....