Lasītāju receptes

fifa 2008-06-10

Ceptas reņģes ar kariju

nepieciešams:
600g reņģu fileju
3/4-1 tējk. sāls
1 tekj.karija
1 saišķītis maurloku
~50 g rudzu vai kviešu miltu
2-3 ēd.l. margarīna vai sviesta


Pagatavošanas
1.Reņģu filejas noskalo un labi notecina.
2.Kārto uz virtuves dēlīša ar ādiņu uz leju.
3.Pārkaisa ar sāli,kariju un sasmalcinātiem maurlokiem.
4.Zivis saliek kopā pa divi ar fileju pusēm.
5.Apvīļā miltos.
6.Cep no abām pusēm pannā sakarsētās taukvielas,līdz reņģes iegūst skaistu krāsu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

MTV Latvija šovi un raidījumi skatāmi populārākajā Latvijas portālā draugiem.lv

MTV Latvija sadarbībā ar Latvijas populārāko portālu draugiem.lv piedāvā ikvienam no vairāk kā 2 349 000 reģistrētajiem portāla lietotājiem noskatīties iecienītākos MTV Latvija...