Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-30

Kartupeļu un tomātu sacepums

1/2 kg ar mizu vārītu kartupeļu
300 g tomātu
3 cieti novārītas olas
eļļa
sāls
pipari
1/2 gl. skāba krējuma
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ēdamk. sviesta
1 ēdamk. sakapātu zaļumu

Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē , nomizo, sagriež šķēlītēs. Tomātus un nolobītas olas sagriež šķēlēs un kārtām liek ietaukotā veidnē, apsāla , uzber piparus.
Skābu krējumu sakuļ ar sāli un pipariem , pārlej sacepuma masai. Uzkaisa rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un vidējā karstumā cep apm. 30 min. Pārkaisa ar zaļumiem.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Izrāde "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam."



„Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam” līdzinās brīvai improvizācijai,
kurā skatītājs būs iesaistīts interesantā dialogā, ļaujot viņam it kā nejauši
kļūt par...