Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-30

Kartupeļu un tomātu sacepums

1/2 kg ar mizu vārītu kartupeļu
300 g tomātu
3 cieti novārītas olas
eļļa
sāls
pipari
1/2 gl. skāba krējuma
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ēdamk. sviesta
1 ēdamk. sakapātu zaļumu

Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē , nomizo, sagriež šķēlītēs. Tomātus un nolobītas olas sagriež šķēlēs un kārtām liek ietaukotā veidnē, apsāla , uzber piparus.
Skābu krējumu sakuļ ar sāli un pipariem , pārlej sacepuma masai. Uzkaisa rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un vidējā karstumā cep apm. 30 min. Pārkaisa ar zaļumiem.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Rīgā koncertēs Eross Ramazoti

Koncertaģentūra „Makroconcert” informē: 5.novembrī uz daudzfunkcionālās halles „Arēna Rīga” skatuves uzstāsies viens no pasaulē slavenākajiem liriskās popmūzikas izpildītājiem...