Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-30

Kartupeļu un tomātu sacepums

1/2 kg ar mizu vārītu kartupeļu
300 g tomātu
3 cieti novārītas olas
eļļa
sāls
pipari
1/2 gl. skāba krējuma
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ēdamk. sviesta
1 ēdamk. sakapātu zaļumu

Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē , nomizo, sagriež šķēlītēs. Tomātus un nolobītas olas sagriež šķēlēs un kārtām liek ietaukotā veidnē, apsāla , uzber piparus.
Skābu krējumu sakuļ ar sāli un pipariem , pārlej sacepuma masai. Uzkaisa rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un vidējā karstumā cep apm. 30 min. Pārkaisa ar zaļumiem.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...