Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-25

Oliņ boliņ

5 porcija
Gatavošanas laiks 40 minūtes

kāposti 500g
olas 5
piens 5-6 ēdk.
milti 3 tēlk.
krējums 3 ēdk.
sāls
zaļumi
tomātu mērce

Kāpostus novāra sālsūdenī, atdzesē, sasmalcina. Olas sakuļ ar pienu, krējumu, miltiem un sāli, pārlej pannā pār kāpostiem un cep, līdz ola sarecējusi. Pasniedz ar zaļumiem un tomātu mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Izdots grupas “Tālbraucēji” debijas albums “Par savējiem”

Laikā, kad doma “par savējiem” ir īpaši aktuāla, latviešu popmūzikas grupa “Tālbraucēji” nāk klajā ar savu debijas albumu “Par savējiem”, kurā apkopotas 12 grupas līdera...