Lasītāju receptes

liepiņa 2008-04-25

Oliņ boliņ

5 porcija
Gatavošanas laiks 40 minūtes

kāposti 500g
olas 5
piens 5-6 ēdk.
milti 3 tēlk.
krējums 3 ēdk.
sāls
zaļumi
tomātu mērce

Kāpostus novāra sālsūdenī, atdzesē, sasmalcina. Olas sakuļ ar pienu, krējumu, miltiem un sāli, pārlej pannā pār kāpostiem un cep, līdz ola sarecējusi. Pasniedz ar zaļumiem un tomātu mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Aisha startē ar jaunu dziesmu pustumsā…

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziedātājas Aishas jaunais radio singls “Dziesma pustumsā”....