Sacepums "Vasara"

Sacepums "Vasara"

Kartupeļus izvāriet, atdzesējiet un sagrieziet ripiņās. Tomātus un kabačus sagrieziet ripiņās un sīpolus - gredzenos. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, pa kārtām lieciet kartupeļus, tomātus, kabačus un sīpolus. Katru kārtu apberiet ar sāli, pipariem un rīvētu sieru. Virsū lieciet sviestu un cepiet, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas sacepumu sagrieziet porcijās, lieciet uz šķīvja un pārlejiet ar krējumu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Šo kārtaino gardumu ar pūlēm tikai var dabūt mutē !!
25.04.2008. plkst. 06:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...