Sacepums "Tēvam"

Sacepums "Tēvam"

1. Rīsus izvāriet un pēc tam nosusiniet. Sīpolus sagrieziet. 2. Sīpolus, vērša fileju un riekstus atsevišķi apcepiet eļļā. 3. Maltajai gaļai pievienojiet sīpolus, kapātos zaļumus, piparus, sāli, olu un vārītus rīsus un kārtīgi samaisiet. 4. Siltumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu, lieciet ½ daļu maltās gaļas, apcepto vērša fileju un ciedru riekstus. Virsū lieciet atlikušo malto gaļu. Cepiet 40 minūtes 200°С. Pirms pasniegšanas sagrieziet porcijās un pārlejiet ar dzērveņu sīrupu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

Dons aicina ieklausīties "Tukšumā"

Pēc muzikālās drāmas “Adata” pirmās sezonas panākumiem mūziķis Dons nesnauž uz lauriem un klausītājiem piedāvā pilnīgi jaunu dziesmu latviešu valodā. “Tukšums” ir emocionāls...