Sacepums "Aromātiskais"

Sacepums "Aromātiskais"

Nūdeles izvāriet sālsūdenī. Ābolus notīriet, smalki sagrieziet, sajauciet ar nūdelēm, sviestu, olām, cukuru un kanēli un kārtīgi samaisiet. Ar sviestu ieziestā siltumizturīgā stikla traukā lieciet sagatavoto masu un cepiet 180°С līdz zeltainai krāsai. Pasniedziet sacepumu ar krējumu vai ievārījumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

FONTAINE FESTIVAL LIEPĀJĀ

FONTAINE FESTIVAL

„Flashlight” fināls

Habemus

The Hobos

Mavourneen(rock – Dānija)

Frank Zappa Project

Kuchenbeat

+ Prison Bar striptease, Ap Art filmu telts un daudz kas...