Lasītāju receptes

drago 2007-10-03

Gaļas veltnīši ar sieru

Sastāvdaļas:


700 grami liellopu gaļas
250 grami svaiga speķa
250 grami Rankas Valmieras vai Krievijas siera
20 grami ķimeņu
1 ķiploka daiviņa
sāls
pipari


Kā pagatavot:


Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku.
Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli.
Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm.
Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties.
Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Izlasēs “WINTER JAM” un “CLUBBERS YEARBOOK” apkopoti deju klubu grāvēji

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības “Warner Music” un “Universal Music” izlasēs “Winter Jam” un “Clubbers Yearbook apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus....