Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Sautēta aļņa gaļa ar skābu krējumu

1 kg aļņa gaļas
150 g speķa
30 g sviesta
100 g skāba krējuma
1 sīpols
1 burkāns
1 pētersīlis
1 gl. buljona vai ūdens
2 paegļogas
1 lauru lapa
pipari
sāls


Gaļu iespeķo un apbrūnina sviestā. Pievieno garšvielas, buljonu un sautē.
Kad gaļa jau gandrīz mīksta , pievineo krējumu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Ekscentriskās takas II Centrāleiropas laikmetīgā māksla

No 2009.gada 10.jūnija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls (Vecrīgā, Torņa ielā 1) būs skatāma Centrāleiropas laikmetīgās mākslas izstāde Ekscentriskās takas II....