Lasītāju receptes

ligatt 2008-06-27

Trusa gabalini salda krejuma merce

Nepieciesam:
trusa gala,
saldais krejums,
kiploks,
sals,
pipari,
kimenes.

Trusi sagriez gabalinos (ar visiem kauliem) un uz pannas ella apcep. Liek sautejama trauka - vai nu katlina, vai pile, vai podina -, aplej ar saldo krejumu ta, lai gala butu parsegta, pievieno veselas kiploku daivinas, kimenes, sali, piparus. Saute, lidz gala ir miksta.
Ja trusa galas gabalinus gatavo baltvina, to tapat vispirms apcep uz pannas, tad sutina neliela udens daudzuma. Kad udens gandriz pilniba iztvaikojis, pielej baltvinu un visu uzvara.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...