Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-24

Bifšteks franču gaumē

4 rostbifi
2 karotes rupji saberztu vai veselu melno piparu
1 karote eļļas
1 mazāks sīpols
1 karote sviesta
1 karote konjaka

Rostbifus izklapē , tajā no abām pusēm iespiež piparus , apsāla un 3 min. strauji apcep eļļā no abām pusēm.
Tad apcep smalki sagrieztu sīpolu , tam pievieno gaļu. Pielej konjaku , aizdedzina. Nodzēš uguni un pielkeik sviestu. Piparoto bifšteku pasniedz ar fri kartupeļiem un salātiem.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

MicRec izdod Ellas dziesmas “Shine Like Superstar” CD Maxi singlu

Šī gada 1.jūnijā nāca klajā dziedātājas Ellas (Elīna Fūrmane) otrais studijas albums “Welcome To The Club” un iespējams šī albuma labākā dziesma ir “Shine Like Superstar”, kas...