Pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Nomazgātiem tomātiem nogriež virsējo daļu un ar karoti izņem sēklas. Tad tomātus pārkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai notekas liekais mitrums. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādu karstumā. Malto gaļu sajauc ar olu, sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem, zaļumiem, sāli un pipariem. Tomātus pilda ar malto gaļu, uzliek cepurītes un pārslaka ar olīveļļu. Cep apmēram 45 minūtes un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem un zaļumu salātiem. Labu apetīti.

 

 

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sis ir garsigs un vel pa virsu var sierinu ar kiplociniem izkauset
18.10.2008. plkst. 20:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...