Pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Nomazgātiem tomātiem nogriež virsējo daļu un ar karoti izņem sēklas. Tad tomātus pārkaisa ar sāli un apgriež otrādi, lai notekas liekais mitrums. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādu karstumā. Malto gaļu sajauc ar olu, sakapātiem sīpoliem, ķiplokiem, zaļumiem, sāli un pipariem. Tomātus pilda ar malto gaļu, uzliek cepurītes un pārslaka ar olīveļļu. Cep apmēram 45 minūtes un pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem un zaļumu salātiem. Labu apetīti.

 

 

 

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sis ir garsigs un vel pa virsu var sierinu ar kiplociniem izkauset
18.10.2008. plkst. 20:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Ausekļa Baukšķenieka gleznu izstāde „Mājās un ārpus mājas” Cēsu Izstāžu namā

Ceturtdien, 9.oktobrī plkst.17.00 Cēsu Izstāžu namā tiks atklāta Ausekļa Baukšķenieka „Mājās un ārpus mājas”. Izstādes atklāšanas dienā ieeja bez maksas....