Aitas gaļas karbonādes

Aitas gaļas karbonādes

Gaļu sagrieziet šķēlēs, izdauziet un ierīvējiet ar sāli un pipariem. Lai pagatavotu marinādi, ūdeni samaisiet ar cukuru, kajenas pipariem, sāli un koriandru. Karbonādes lieciet marinādē un turiet 3 stundas. 

Pagatavojiet mērci, izspiestu citronu sulu (2 ēd.k.) sajaucot ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sojas mērci, arahisu, olīveļļu, ingveru un pētersīļiem. Sagatavotās karbonādes cepiet uz oglēm 5 minūtes no katras puses. Tad iemērciet mērcē un cepiet vēl 5 minūtes. Pasniedziet uzreiz, noformējot ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

LNO top komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde

12. februārī notiks Gaetano Doniceti komiskās operas „Mīlas dzēriens” pirmizrāde. Iestudējumu veido starptautiska radošā komanda. Pēc ilgāka pārtraukuma pie Latvijas Nacionālās...