Karbonādes Karību gaumē

Karbonādes Karību gaumē

Ābolu nomizojiet un sagrieziet šķēlītēs. Papriku sagrieziet kubiņos un šķiņķi - šķēlītēs. Apcepiet šķiņķi uz lēnas uguns. Ananāsu sagrieziet kubiņos (sulu neizlejiet). Ābolus sajauciet ar ananāsiem, papriku un sakapātu ķiploku. Pievienojiet ananāsu sulu un medu un maisot uzvāriet. Pielejiet nelielā ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti, sojas mērci, sāli un piparus. Karbonādēm uzberiet sāli un no abām pusēm apcepiet pa 5 minūtēm. Uz šķīvja lieciet sagatavoto maisījumu un virsū kārtojiet karbonādes. Pasniedizet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Sanāca kaut kādas pavisam neparastas tās Karību karbonādes - iesaku visiem nomēģināt !;
09.05.2008. plkst. 10:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Jauno mākslinieku darbu izstāde “Karstā laikmeta pērles”


Karstā laikmeta pērles. Brīdis, kad dzīvojam un kad esam pasaules telpā ir tik īss - kā uzplaiksnījums, kā mirklis, kad no nemirstības dzīlēm saules gaismā iznirst un iemirdzas...