Pankūkas no liellopu aknām

Pankūkas no liellopu aknām

1. Aknas notīriet no plēvītēm un cīpslām, sagrieziet gabaliņos un samaliet. 2. Maizi sarīvējiet un samaisiet ar aknām. Ļaujiet pastāvēt. 3. Pievienojiet kausēto sviestu un sāli un kārtīgi samaisiet. 4. No iegūtās masas sviestā cepiet pankūkas (tieši pirms pasniegšanas). 5. Garnējiet ar kartupeļu biezeni vai vārītiem makaroniem un noformējiet ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Izdots grupas Vaidava labāko dziesmu albums!

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos un Mp3 mūzikas portālā Doremi.lv ir pieejams leģendārās latviešu astoņdesmito gadu pop roka grupas Vaidava labāko dziesmu albums “Tu būsi vēl”....