Šķiņkis ar briseles kāpostiem

Šķiņkis ar briseles kāpostiem

Kāposta galviņas pārgrieziet 4 daļās, vāriet 5 minūtes, tad nokāsiet un aplejiet ar karstu ūdeni. Sīpolu sagrieziet kubiņos un apcepiet sviestā. Ābolu, izņemot serdi un sēklas, sagrieziet kubiņos. Kāpostiem pievienojiet ābolus un pieberiet sāli, piparus un muskatriekstu. Šķiņķi sagrieziet šķēlītēs un apcepiet sviestā. Cepešpannas vidū lieciet šķiņķa šķēlītes un tām virsū - sīpolus. Apkārt kārtojiet kāpostus ar āboliem. Apberiet ar sieru un cepiet 20 minūtes 220°C. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ar kausēto sieru gardi sanāk ,
04.10.2007. plkst. 13:52
Briseles kāpostus gan neesmu iecienījis ,
28.09.2007. plkst. 11:01
Gards paēdiens.
11.09.2007. plkst. 13:45
jauks salikums - šķiņķis , sīpoli , āboli un kāposti !.
26.07.2007. plkst. 09:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

„Zaļā 4diena” kopā ar “Mofo” un “Dun Dun”

Turpinot aizsākto koncertu sēriju, „Zaļā 4diena” aicina visus uz nākamo
pasākumu 13. augustā 21:00 uz peldošās darbnīcas, Andrejsalā.

Šajā
reizē koncertēs divas lieliskas...