Liellopu gaļa franču gaumē

Liellopu gaļa franču gaumē

Gaļu sagrieziet salmiņos, pieberiet sāli un piparus un apcepiet sviestā līdz zeltītam brūnumam. Pievienojiet salmiņos sagrieztu sīpolu un burkānu, cepiet vēl 2 minūtes, aplejiet ar alu un sautējiet, līdz viss ir gatavs. Gaļu izņemiet. Palikušajā šķidrumā ieberiet sadrupinātas piparkūkas. Šādi sagatavotu mērci vāriet 8 - 10 minūtes, tad pievienojiet rozīnes, mandeles un ingveru un vāriet vēl 2 minūtes. Gaļu aplejiet ar sagatavoto mērci, noformējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivalā

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...