Liellopu gaļa Urālu gaumē

Liellopu gaļa Urālu gaumē

Gaļu sagrieziet porcijas gabalos šķērsām šķiedrām, izdauziet un ierīvējiet ar sāli un pipariem. Kartupeļus un tomātus sagrieziet plānās ripiņās, sīpolus - gredzenos. Kartupeļiem uzberiet nedaudz sāls. Gaļu lieciet ar sviestu ieziestā siltumizturīgā stikla traukā un aplejiet ar vārošu sviestu. Pa virsu lieciet kartupeļus, uz tiem - tomātus un sīpolus un uzberiet sāli un piparus. Traukam uzlieciet vāku un gaļu ar dārzeņiem cepiet cepeškrāsnī 1 stundu virs vidējas liesmas. Pirms pasniegšanas lieciet uz šķīvja un apberiet ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Pārsteidz ciemiņus - svini dzimšanas dienu Turaidas muzejrezervātā!

Turaidas muzejrezervāts aicina rīkot neaizmirstamas dzimšanas dienas svinības, izspēlējot izglītojošo programmu „Ciemos pie Turaidas fogta” vai orientēšanās spēli „Tūkstošgadu stāsts”. ...