Liellopu gaļa kreoliešu gaumē

Liellopu gaļa kreoliešu gaumē

Gaļu samaliet gaļmašīnā. Pielieciet sasmalcinātu ķiploku, sāli un piparus un cepiet, līdz gaļa ir gatava. Atsevišķi uz pannas izcepiet smalki sagrieztu sīpolu un marinētu piparu. Tad pievienojiet tomātu pastu, vīnu un rozīnes. Šo masu sajauciet ar malto gaļu, pieberiet sāli un piparus un kārtīgi samaisiet. Gatavo masu lieciet uz šķīvja, blakus lieciet vārītus rīsus un ceptus banānus, virsū rīsiem lieciet ceptu olu (vēršaci), dekorējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Māksla un karikatūras Valmieras 725.jubilejā

No 7.līdz 9.augustam Valmiera svinēs savu 725. jubileju, kurā piedalīsies arī Mākslas Parks un Pārsteidz.lv ar krāšņiem mākslas darbiem un jautrām karikatūrām....