Liellopu gaļa karloviešu gaumē

Liellopu gaļa karloviešu gaumē

Gaļu sagrieziet 4 gabalos, kārtīgi izdauziet, ierīvējiet ar sāli un pipariem, ieziediet ar sviestu un no abām pusēm apcepiet uz grila (5-6min no katras puses). Gatavos gaļas gabalus ieziediet ar kečupu, uz katra lieciet lasi un uz pusēm pārgrieztu olu un apberiet ar rīvētu sieru. Sildiet uz grila 2-3 minūtes un uzreiz pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Jauniešu kultūras portālā HC.LV sākas konkurss „Jaunietis Eiropā!”

23. janvārī tiek atklāts jauns izglītojoši radošs konkurss jauniešiem par Eiropas Savienības jautājumiem „Jaunietis Eiropā!”, kas gada garumā mudinās jauniešus gūt zināšanas par...