Liellopu gaļa bavāriešu gaumē

Liellopu gaļa bavāriešu gaumē

Gaļu sagrieziet vienādos gabalos, nedaudz izdauziet, ieziediet ar sāli un apcepiet eļļā. Burkānu un pētersīļa sakni sagrieziet salmiņos un apcepiet sviestā. Pupiņas sagrieziet gabaliņos.

Ar sviestu ieziestā siltumizturīgā stikla traukā pa kārtām lieciet gaļu, dārzeņus, pupiņas un maizi, kas ieziesta ar sinepēm. Aplejiet ar alu un sakarsētā cepeškrāsnī sautējiet 1-1.5 stundas. 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pievienojiet lauru lapas, ķimenes, cukuru, piparus un sāli.

Pirms pasniegšanas gaļu ar dārzeņiem lieciet uz šķīvja un noformējiet ar zaļumiem. Garnējiet ar cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Koncertcikla "Liepājas ērģeļu vasara" otrais koncerts

Piektdien, 25.jūlijā plkst. 19.00 Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē notiks koncertcikla "Liepājas ērģeļu vasara" otrais koncerts, kurā piedalīsies Liepājas Lutera...