Liellopu gaļa argentīniešu gaumē

Liellopu gaļa argentīniešu gaumē

Gaļu sagrieziet lielos gabalos. Speķi un sīpolu smalki sagrieziet. Speķi, sīpolus un ķiplokus apcepiet eļļā, tad pievienojiet gaļu un cepiet 5 minūtes. Tad pielejiet ūdeni tā, gaļa būtu nosegta, pieberiet sāli, piparus un timiānu un sautējiet gaļu uz lēnas uguns, līdz tā ir gandrīz gatava. Tad pievienojiet gredzenos sagrieztu papriku un sautējiet vēl 15 minūtes. Tad pielieciet rīvētu citrona miziņu (no 1/4 citrona) un cukuru. Garnējiet gaļu ar vārītiem rīsiem. Pirms pasniegšanas noformējiet ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

29.aprīlī sāksies biļešu tirdzniecība uz Sīla koncertu Rīgā

29.aprīlī visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās sāksies biļešu tirdzniecība uz britu dziedātāja un komponista Sīla (Seal) koncertu, kas notiks 29.jūnijā multifunkcionālajā...