Teļa gaļas klimpas

Teļa gaļas klimpas

Teļa gaļu samaliet gaļas mašīnā. Sakultam sviestam pievienojiet olu, sadrupinātu maizi, malto gaļu, sāli un sasmalcinātus zaļumus un kārtīgi samaisiet. No masas veidojiet iegerenas formas klimpas un izvāriet sālsūdenī. Pasniedziet ar asu mērci un garnējiet ar varītiem dārzeņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vienkārši un garšīgi
19.01.2008. plkst. 11:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Meistars. Gunārs Binde. Fotogrāfija”

2008. gada 27. decembrī izcilajam fotogrāfam Gunāram Bindem apritēja 75 gadi. Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” šo nozīmīgo notikumu atzīmēs ar plašu mākslinieka...