Vindzoras fondjū

Vindzoras fondjū

Gaļu sagrieziet plānās šķēlēs. Garšvielas (piparus, koriandru, kanēli, čilli piparus) samaliet, lieciet marles maisiņā un lieciet vīnā. Vīnu uzvāriet, pielieciet cukuru un gandrīz uzvāriet. Karsējiet 2-3 minūtes un pēc tam izņemiet maisiņu ar garšvielām. Sajauciet abus sāls veidus. Gaļu lieciet karstajā vīnā uz 1-2 minūtēm, tad izņemiet un uzberiet sāli. Pie fondjū pasniedziet kviešu maizi, majonēzi vai jebkuru gatavo skābo mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

Avrila Lavinja Rīgā uzstājas 12 000 skatītājiem!

Koncertaģentūra „FBI” informē: 12 000 klātesošo priekšā 2. jūlijā koncertu sniedza kanādiešu rokmūziķe Avrila Lavinja (Avril Lavigne), kura Rīgā bija ieradusies Eiropas...