Bifšteks Vīnes gaumē

Bifšteks Vīnes gaumē

Notīriet sīpolu, sasmalciniet un apcepiet daļā eļļas (bez krāsas maiņas). Liellopu gaļu samaliet. Liellopu gaļai pievienojiet sīpolu, olu, rīvmaizi, pienu, sāli un piparus un kārtīgi samaisiet. No gatavās masas veidojiet plakanas bumbiņas un apviļājiet miltos. Šādi pagatavotos bifštekus  no abām pusēm dažas minūtes cepiet uzsildītā eļļā, tad samaziniet liesmu un izcepiet līdz galam. Sviestu samaisiet ar sasmalcinātām dillēm un atdzesējiet ledusskapī. Pirms pasniegšanas uz bifštekiem lieciet sviestu ar dillēm un garnējiet ar ceptiem sīpoliem, svaigiem dārzeņiem un vārītiem sparģeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Maršrutā Jūrmala – Rīga no 1.maija sezonu uzsāk upes kuģītis „New Way”

Sākoties siltajam un saulainajam laikam, savu sezonu atkal sāk kuģītis «New Way», kurš katru dienu kursēs starp Rīgu un Jūrmalu, dodot lieliskas izklaides iespējas Rīgas un Jūrmalas viesiem....