Befstroganovs ar kartupeļiem

Befstroganovs ar kartupeļiem

Gaļu sagrieziet šķēlēs, izdauziet 5 mm biezumā un sagrieziet plānās josliņās. Uzberiet sāli un piparus un maisot apcepiet sakarsētā eļļā. Sīpolus sagrieziet salmiņos un samaisiet ar tomātu pastu. Miltus samaisiet ar sviestu, pievienojiet krējumu, sīpolus ar tomātu pastu un uzvāriet. Ar iegūto masu aplejiet gaļu un sautējiet, līdz tā ir gatava. Pirms pasniegšanas befstroganovu apberiet ar sakapātām dillēm un garnējiet ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Meksikāņu vakars

Meksikāņu vakars un tekila par puscenu
DJ Uģis...